“Robin weet als geen ander lichaam en geest uit te dagen”

Voordat ik in 2020 ernstig ziek werd, was ik een fervent hardloper en wielrenner. Kortom, ik focuste me intensief op alleen cardio. Na mijn ziekteperiode werd me voor een goed herstel nadrukkelijk geadviseerd om cardio te combineren met krachtsport. Zo ben ik bij Robin terechtgekomen. In het begin gaf hij me één uur in de week krachttraining en dit is inmiddels opgebouwd naar drie uur.
Met een zeer gevarieerd trainingsprogramma is mijn lichaam onder Robins bezielende begeleiding sterker en krachtiger geworden. Bovendien weet hij naast het lichaam ook als geen ander de geest uit te dagen. Robin biedt altijd een luisterend oor en verwerkt dit in inspirerende en motiverende trainingssessies met af en toe een dolletje. Dit sluit naadloos aan bij mijn persoonlijke doelstellingen. De combinatie van Robins krachttrainingen en een aantal uren cardio in de week past me als een maatpak.

René Dale

“Personal Training is afschuwelijk”

Ik heet Dick, maar ben (te) dik; al 62 jaar lang.

Omdat ik een bourgondisch type ben en daar niet op in wil leveren, moet ik (veel) aan lichaamsbeweging doen om in ieder geval gezond te blijven.

Naast voldoende “stappen” per dag, roep ik al sinds 2007 periodiek de hulp in van een personal trainer.

De wijze van personal training heeft in die ruim 15 jaar een hele ontwikkeling doorgemaakt. Maar ondanks dat: het blijft voor mij afschuwelijk. Twee keer per week je laten afbeulen door een personal trainer is vreselijk; je ziet de hele dag tegen dat uur op en je lijdt een heel lang uur pijn. Alleen als je na het douchen je rust pakt ben je helemaal gelukkig: “Dat heb ik toch maar mooi weer gedaan!”

Robin is sinds enige tijd mijn (derde) personal trainer met een totaal andere, relaxte, maar wel succesvolle aanpak.

Geen harde onhaalbare doelstellingen vooraf, geen geschreeuw tijdens de trainingen, geen machogedrag, maar wel een perfecte afstemming tussen het maximaal haalbare en totaal stuk gaan. Volledig aangepast aan mijn wensen, eisen en niet te vergeten: mijn kunnen.

Robins trainingen, maar bovenal zijn methodiek past mij perfect: in een rustige, ontspannen sfeer, toch intensief sporten met een voor mij optimaal resultaat: het (langzaam maar zeker) verliezen van overtollige kilo’s, een goede gezondheid (medische apk net weer gehad) en (net) voldoende motivatie om steeds weer terug te komen😉

Als je net als ik geen “sportpeuk” bent, maar wel iets aan sport wilt/moet doen, dan is Robin jouw man!

Maar ondanks dat Robin mij dus geweldig past en een geweldige personal trainer is, blijf ik elke keer weer tegen dat uurtje lijden opzien….tot na het douchen dan.

Dick Edelstein

“Minder klachten, meer plezier”

Mijn reumatoloog vertelde mij dat reuma patiënten veel baat kunnen hebben bij krachttraining en dat de klachten daardoor aanzienlijk kunnen verminderen.
Ik ben niet erg sportief dus ik vond het wel spannend om daarmee te beginnen.
In Robin heb ik een geweldige personal trainer gevonden om mij daarbij te helpen en ook om het vol te houden.
Tot mijn verbazing heb ik veel plezier in het trainen met hem en word ik zelfs een beetje fanatiek.
Robin daagt me uit om steeds een stapje verder te gaan, maar we hebben ook veel plezier.
De klachten zijn afgenomen, ik voel me beter en gezonder en als kers op de taart zie ik er ook beter uit.
Wat wil een mens nog meer 😊

Mariska Harbers

“Kundig en enthousiast”

Robin is een zeer kundige en enthousiaste trainer, pusht je telkens een stukje verder. Ik kan ‘m daarom dan ook zeker aanbevelen, topper!

Bas Been

“Absoluut een aanrader”

Professionaliteit staat hoog in het vaandel. Daarnaast levert Robin zeer goede kwaliteit! Zeker een aanrader om het zelf te ervaren.

Margaret Beukers

“Personal Training is soms irritant maar het brengt je verder!”

Ik train al jaren met veel plezier bij Fit Sports Emmen, maar sinds een jaar onderga ik er ook Personal Training by Robin. Ik was altijd gewend om alleen te trainen en dat heeft een aantal nadelen. Want als je alleen traint bepaal je ook je eigen grenzen, maar nu doet Robin dat. Heel irritant, maar dan blijkt vaak dat je meer in huis hebt dan gedacht. Een ander nadeel van zelf trainen kan zijn dat je steeds hetzelfde kunstje doet en op een gegeven moment niet verder komt. Dat gaat nu anders. Eerst brengt Robin jou in een zeer onhandige en wankele positie (alweer irritant) en moet je van daaruit je training uitvoeren. Maar eerlijk is eerlijk: het effect is veel groter! Dus neem ik al die plagerijen maar voor lief en geniet ik van mijn killerbody. En oh ja, het is ook nog eens veel gezelliger dan alleen trainen.

Rene ten Lande

“Het maakt me sterker en gemotiveerder”

Ik probeerde zelf gemotiveerd te blijven met sporten maar merkte dat het mezelf niet lukte om consequent naar de sportschool te gaan. Ook deed ik maar wat en had ik geen flauw idee welke oefeningen nou precies paste bij mijn doelen, waardoor ik geen resultaat zag. Na een poosje twijfelen op zoek gegaan naar een personal trainer en bij Robin terecht gekomen. Dit was voor mij een enorm goede zet. Ik ga met plezier heen en met Robin is sporten altijd een feestje. Niks niet ongemakkelijk maar juist in een gemoedelijke sfeer heeft Robin altijd een leuke les voor mij klaar staan. Robin let goed op het uitvoeren van de  techniek  en leert je hierbij de juiste houding aan. Tijdens de les stimuleert Robin mij om het beste uit mezelf te halen en dit geeft een voldaan gevoel. Het maakt me sterker en gemotiveerder. Ik volg bij Robin 1 keer in de week een personal training les en ga daarnaast zelf sporten met een schema die Robin voor mij op maat heeft gemaakt. Zo werk ik zelf aan mijn kracht en met de tips en de begeleiding van Robin sta ik zelf een stuk prettiger in de sportschool. Al met al ben ik blij met de keuze om bij Robin Personal training lessen te volgen en kan ik het iedereen aanraden!

Nikki Reinink

“Uitdaging genoeg”

Na een operatie en een langdurige herstelperiode leek het vanzelfsprekend dat ik, zittend in mijn rolstoel, niet meer actief kon zijn in de sportschool. Robin heeft mij echter uitgedaagd om het tegendeel te bewijzen. Hoewel hij heel goed luistert naar mijn mogelijkheden en beperkingen, heeft hij me gemotiveerd en begeleid, waardoor ik nu in staat ben om een volledige workout te doen. Het resultaat? Ik voel me geweldig!

Jean Paul van der Meer

“Lekkerder in m’n vel”

Ik ben niet de typische Personal training klant, bij mij was namelijk de motivatie om te sporten niet het probleem maar hoe kan ik het beste trainen om mijn doel te behalen? Precies een jaar geleden vond ik dat er iets moest veranderen, ik zat niet zo lekker in mijn vel en wilde daar graag iets aan doen. Zelf train ik bij een sportschool maar het trainingsschema van daar paste gewoon niet bij mijn wensen. Ik kende Robin van eerder, dus ik dacht laat ik hem een berichtje sturen met de vraag of hij mij kan helpen. Na een intake gesprek heeft Robin een passend trainingsschema voor mij gemaakt en hebben we afgesproken om elke 6 tot 8 weken een keer samen te trainen zodat hij mijn techniek kan beoordelen en mijn vragen kan beantwoorden. Ook kon ik hem altijd appen met vragen, en als ik op mijn schema was uitgekeken maakte hij zonder problemen een aanpassing. Inmiddels ben ik lekker op weg om mijn doel te behalen en heeft Robin mij enorm geholpen om weer plezier te krijgen in het sporten!

Lisa Dunning

“Fit en energiek”

Vanaf December train ik elke week 2x met Robin. Mijn doel een fittere vader voor mijn kinderen als ik thuis kom na een dag werken. Dit is gelukt!
Met een eigen bedrijf die energie vreet wilde ik toch graag energie overhouden zodat ik ook s’avonds thuis nog energie heb om met de kinderen wat leuks te doen. Robin heeft me daarbij zeker geholpen met een gevarieerd programma aan oefeningen is geen enkele training hetzelfde en ga ik nieuwsgierig naar de sportschool in plaats van met tegenzin.
De flexibiteit die Robin heeft getoond wordt door mij als ondernemer ook erg gewaardeerd een stok achter de deur maar toch flexibel. Komt het een keer niet uit omdat er zich op kantoor wordt er gezocht naar een oplossing.
Top sport(en) dit!
Johan Moormann
Memo ICT

“Met frisse tegenzin”

Elke dinsdag- en donderdagochtend word ik afgebeuld door Robin. Vrijwillig wel te verstaan. Met frisse tegenzin ga ik heen maar vertrek met een voldaan (en zweterig) gevoel. Robin pushed mij telkens over mijn grenzen waardoor we die samen weten te verleggen. Fijne PT’er en zeker een aanrader!

Ate Bontjer
X-interactive

“Fysiek sterk in de kart dan m’n concurrentie”

Als ondernemer ben ik door de week druk bezig ben met allerlei projecten, overleggen en verschillende opdrachten door elkaar heen. Soms is dit erg hectisch en kost het veel (mentale) energie. Het is voor mij daarom belangrijk om tot rust te komen en voor mij werkt het erg goed om even praktisch/fysiek aan de slag te gaan. Racen is voor mij o.a. een (letterlijke) uitlaatklep, maar na het werk vind ik het lastig nog een moment te pakken om zelf even naar de sportschool te gaan.

Robin helpt mij hierbij. We hebben een vaste afspraak en Robin houdt mij hieraan, dat werkt goed voor mij. Het is erg fijn door de weeks een momentje personal training te hebben met Robin. Het zorgt voor een ‘reset van de kop’, de training is gezellig maar toch goed gefocust en afgestemd op resultaat. Dankzij Robin ben ik fysiek sterk in de kart, waardoor ik in het weekend heerlijk fysiek bezig kan zijn en richting het eind van mijn wedstrijden sterker ben dan mijn concurrentie. Voordat ik met Robin ben gaan trainen waren de wedstrijden een stuk zwaarder, hierdoor verloor ik tijd en plekken. Nu win ik ze én kan ik maandag weer lekker 100% aan de bak op kantoor!😊

Erwin Jalving