Logo PT By Robin
Personal Training By Robin

Robin Sijbom

Over mij:

Vanzelfsprekend breng ik de nodige tijd in de sportschool door. Maar dit houdt niet in dat ik geen tijd over heb voor andere dingen. Naast mijn passie voor m’n werk houd ik enorm van de gezelligheid van familie en vrienden om me heen. Verder ben ik 2 keer in de week op de tennisbaan te vinden en straal ik van oor tot oor op het moment dat ik mijn motorhelm op doe.

Als gecertificeerd, gekwalificeerd en professioneel Personal Trainer help ik jou met veel passie en plezier in het behalen van je doelstelling(en) Met kennis en kunde van biomechanica, inspanningsfysiologie en programmeren en periodiseren van een trainingsplan zorg ik dat jij niet alleen kan starten, maar het ook daadwerkelijk kan volhouden. En met name volhouden vraagt een integrale aanpak. Naast het fysieke gedeelte ben ik ervaren in het sturen op motivatie, gedragsverandering, aanpak van gewoontes, voeding en beter leren slapen. Hoe meer aspecten we meenemen, des te gemakkelijker het voor jou wordt om het gewenste gedrag ook vol te kunnen houden.

Diploma’s en certificaten:

Sport en Bewegen
Fitnesstrainer A
Chivo Functioneel voeden
Chivo Functioneel trainen
Chivo Functioneel coachen
Chivo Vitaliteitscoach
Chivo Vitaliteitstherapeut (chronische pijn, burn-out en chronische vermoeidheid)
Chivo Personal trainer (pro) / Lifestyle coach

× Hoe kan ik je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram