Logo PT By Robin
Personal Training By Robin

ZZP'er worden in een corona tijdperk

Iedere keer bij het lezen van de titel denk ik terug aan dat ene moment dat ik definitief heb besloten om het ondernemerschap in te gaan. Iets waar ik tot op de dag van vandaag met enorm veel trots en enthousiasme op terugkijk. 

Het ontstaan
Ik ben al jarenlang actief als een gepassioneerd en ervaren Personal Trainer. Echter werd het uitoefenen van mijn fantastische beroep enorm op de proef gesteld vanwege het feit dat de hele wereld 'in de brand' stond en nog steeds staat. Een bizarre wereld waarin het dagelijkse gesprek van de dag niet meer ging over het weer, maar over corona. Een pandemie die ons allen enorm heeft geraakt en dit tot op de dag van vandaag dus nog steeds doet. 

Tijdens de periode dat mijn favoriete plek, de sportschool, maandenlang gesloten was, kwamen die gedachtes en ideeën om het vak Personal Trainer niet meer in loondienst uit te oefenen, maar juist als zelfstandige. Iets waar ik Fit Sports tot op de dag van vandaag nog steeds enorm dankbaar voor ben. Voor de klanten en mijn werkomgeving veranderd er weinig. Voor mij op persoonlijk vlak opeens vrij veel. Er moet namelijk van alles worden geregeld en in werking worden gezet.

Personal Training By Robin
En dan..., Hoe gaat mijn bedrijf in hemelsnaam heten? Ik had werkelijk waar geen flauw idee. Familie en vrienden kwamen met hele mooie namen die allemaal mee zijn geweest in mijn hersenspinsel. Meerdere kladblaadjes en slapeloze nachten verder. Niet alleen over de naam, maar bovenal over alle zaken die geregeld moesten worden. Heb ik de knoop doorgehakt. Op een warme zomeravond op de camping in de achterhoek, onder het genot van, hoe toepasselijk in deze tijd, een corona biertje had ik mijn bedrijfsnaam. Personal Training By Robin. Een eenvoudige, duidelijke en toch volledig dekkende naam.

Een zorg minder. de naam is bekend. Nu een logo... Iets wat me qua denkwerk gelukkig een stuk minder moeite kostte. Wat een onwijs leuk project was dit. Na contact te hebben gehad met een goeie vriend van, die grafisch vormgever is van beroep heb ik geweldige input gekregen. Genoeg inspiratie om er zelf mee aan de slag te gaan. Het heeft me wat werk gekost, hoe simpel het logo ook lijkt, maar het resultaat mag er zijn al zeg ik het zelf. Iedere keer als ik er naar kijk krijg ik een glimlach van oor tot oor. 

Diezelfde glimlach krijg ik ook tijdens het geven van Personal Training. Mensen helpen in het behalen van hun doel(en) en hierin de tools en handvaten meegeven voor een gezond(er) leven geeft mij enorm veel energie. Dit maakt iedere training weer een feestje. Ben jij nu enthousiast geworden, of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?Neem dan vrijblijvend contact met op via info@ptbyrobin.nl of laat je gegevens versleuteld achter op de website https://ptbyrobin.nl/contact/

× Hoe kan ik je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram